top of page

VERZENDING & RETOURNEREN

Laatst bijgewerkt: 12/09/2023

Verzendbeleid

Bij Kathobox streven we ernaar om je bestelling snel en efficiënt te verwerken en verzenden. Na ontvangst van je bestelling, streven we ernaar om deze binnen 5-7 dagen te verzenden, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product.

We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, en we houden je op de hoogte van de verzendstatus. Houd er rekening mee dat de exacte levertijd kan variëren afhankelijk van je locatie en de verzendopties die je kiest. Voor vragen over verzending of specifieke verzoeken, neem contact met ons op via kathobox@gmail.com.

 

We waarderen je geduld en begrip terwijl we ervoor zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je aankomt.

Retourbeleid

Volgens de Belgische wetgeving heb je het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgave van reden. Neem contact met ons op voor instructies over het retourproces. Houd er rekening mee dat de kosten voor retourzending voor jouw rekening zijn, tenzij het product defect is.

 

Voor digitale downloads geldt geen recht op retournering of herroeping, tenzij het digitale product defect is of er zich een technisch probleem heeft voorgedaan bij de levering van het digitale product. In het geval van een defect of technisch probleem, neem contact met ons op via kathobox@gmail.com en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

bottom of page