top of page

Alweer een blog...
Een aantal jaren geleden had ik een blog waar ik op regelmatige basis op postte over mijn leertocht doorheen het katholieke geloof en over de groei van ons gezin hierdoor.

Door met Kathobox te beginnen is de tijd hiervoor weggevallen, maar ik merk dat ik het nog steeds leuk vind om kennis te verzamelen zodat anderen (en ikzelf) ook snel info kunnen vinden over verschillende dingen in ons geloof.

Onlangs las ik de 'Missie' van Kathobox nog eens na. Ik heb deze enkele jaren geleden onderscheiden, maar was die al een beetje vergeten… Met Kathobox wou ik handvaten aanbieden aan gezinnen om te groeien in geloof. De 4 peilers waarop ik wil steunen zijn gezin, catechese, liturgisch jaar en vreugde.

Door dat te herlezen besefte ik dat een blog deze missie perfect zou kunnen ondersteunen, want het is een makkelijke manier om informatie te verspreiden over het geloof.

Op onze instagrampagina kan je wel dingen lezen, maar veel structuur zit daar nog niet altijd in. En als je het bericht niet gezien hebt zullen de algoritmen mij ook niet helpen de info tot bij jullie te krijgen.

Daarom opnieuw een blog, een beetje zoals een boekenkast, waar je altijd naartoe kan komen om dingen op te zoeken!

Deze blog wil op maat van het gezin info delen om zo ook jouw huiskerk te sterken wanneer je dit nodig vindt.

Ik bid dat de Heilige Geest mensen naar deze pagina's mag brengen op de juist momenten en dat mijn woorden hen mogen aanmoedigen en laten groeien naar de Heer toe!


Warme groeten,

Kim

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page